Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln (grüne Teile für die Dekoration aufheben)
- 500 g Kohlrabi, geschält und zarte Blätter, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 25 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Apfelessig
- 1 Packung Kresse
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 591 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haferflockensuppe
20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Paprikasuppe
30 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Eachtlengsuppe
45min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Leichte Käsesuppe
25 min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Bröselknödel
40min