Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 80 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Semmelwürfel
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 180 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Naturjoghurt
- 200 g Sauerrahm
- Butterschmalz zum Backen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h