Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 80 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Semmelwürfel
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 180 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Naturjoghurt
- 200 g Sauerrahm
- Butterschmalz zum Backen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min