Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Bierkäse, in Stücken
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 130 g Erdäpfel, gekocht und ausgekühlt, in Stücken
- 200 g Semmelwürfel
- 125 g Sauerrahm
- 125 g Schlagobers
- 30 g Weizenmehl, universal
- 20 g Butter, weich
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Apfelessig
- 80 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Staubzucker
- 300 g Blattsalat, gemischt, gewaschen und trocken geschleudert
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 923 mg
Alternatieve recepten
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 godz. 35 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1óra 10p
Kas-Press-Knödel
45 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Grießnockerl
30min
Serviettenknödel
1óra 10p