Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)

Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)

4.0 102 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • mehlig kochende Kartoffeln mit Schale
    300 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    10 g
  • Saure Sahne
    200 g
  • Milch
    30 g
  • Muskat
    3 Prisen
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 800 kJ / 191 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...