Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- Weizenmehl zum Bemehlen
- 210 g Zucker
Rührmasse
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 90 g Staubzucker
- 150 g Mohnsamen
- 70 g Haselnüsse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zimt, gemahlen
Topfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 - 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Beerenspiegel und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 400 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2110 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 202 mg
Alternatieve recepten
Ischler Törtchen
2hod. 50min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Himbeer-Mousse-Torte
5h 45min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Kleine Charlotte
4 Std. 50 Min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 godz. 15 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40 min
Kardinalschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min
Bananenschnitten
3h