Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grießauflauf
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 EL Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 500 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Grieß, Weichweizen
- 1 Prise Salz
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- 2 EL Rosinen
Zwetschkenkompott
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
- 30 g Feinkristallzucker
- 1 Zimtstange
- 150 g Wasser
- 2 EL Maisstärke, in 2 EL kaltes Wasser eingerührt
-
Ahornsirup, nach Geschmack
of Honig, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2551 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 200 mg
Alternatieve recepten
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Topfenschmarrn
50 min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Apfel-Quark-Auflauf
1 Std. 30 Min