Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührteig
- 125 g neutrales Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 320 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Kakaopulver, ungesüßt
- ½ Päckchen Backpulver
- 5 Eier (Größe M)
- 40 g Wasser
- 20 g Rum
- 280 g Zucker
-
150 - 200
g Kirschen, entsteint, nach Geschmack
of 150 - 200 g Weichselkompott, abgetropft, nach Geschmack
Topfenmasse
- 500 g Topfen, 20% Fett, abgetropft
- 60 g Staubzucker
- 2 Eier
- ½ Päckchen Vanillepuddingpulver
- 2 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 843 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 godz. 45 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Mohn-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Topfengolatschen
50 Min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Schneewittchentorte
5 Std.
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Bananenschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min