Topfengitterkuchen mit Kirschen

Topfengitterkuchen mit Kirschen

4.4 240 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
25 Stück

Ingrediënten

Rührteig
  • neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten
    125 g
  • Weizenmehl, glatt
    320 g
  • Kakaopulver, ungesüßt
    30 g
  • Backpulver
    ½ Päckchen
  • Eier (Größe M)
    5
  • Wasser
    40 g
  • Rum
    20 g
  • Zucker
    280 g
  • Kirschen entsteint, nach Geschmack
    150 - 200 g
    150 - 200 g Weichselkompott, entsteint, nach Geschmack
Topfenmasse
  • Topfen, 20% Fett abgetropft
    500 g
  • Staubzucker
    60 g
  • Eier
    2
  • Vanillepuddingpulver
    ½ Päckchen
  • Vanillezucker
    2 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 6 g
Calorieën 843 kJ / 201 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...