Apparaten en accessoires
Kleine Charlotte
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
12 Stücke
Ingrediënten
Biskuitroulade
-
Staubzucker zum Bestreuen
-
Eier6
-
Feinkristallzucker150 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, glatt150 g
-
Backpulver½ TL
-
Marillenmarmelade200 g
-
Rum1 EL
Topfencreme
-
Gelatineblätter6
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Feinkristallzucker80 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
10 g
Calorieën
1607 kJ /
384 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2u. 45min
Cremeschnitten
4u.
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1u. 15min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5u. 20min
Topfenpalatschinken
1u. 30min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4u. 10min
Kardinalschnitten
3u.
Schneewittchentorte
5u.
Buchteln mit Vanillesauce
1u. 40min
Bananenschnitten
3u.
Schnelle Biskuitroulade
30min
Eva's Sachertorte
1u. 40min