Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitroulade
- Staubzucker zum Bestreuen
- 6 Eier
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 200 g Marillenmarmelade
- 1 EL Rum
Topfencreme
- 6 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Weiße Pariser Spitzen
12h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1h 15 min
Nussbeugerl
1j 55 menit
Kardinalschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min
Apfelschlangerl
2h
Schneewittchentorte
5h
Bananenschnitten
3h