![Prinzessinnenerdäpfel Prinzessinnenerdäpfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/286b3cbf-ebdb-4492-b1c8-09cf0348db94/Derivates/1ae0e451-3b11-4de5-abb8-85bc971c449c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 600 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
-
10 - 20
g Kartoffelstärke, je nach Stärkegehalt der Erdäpfel
of 10 - 20 g Maisstärke - 1 Eidotter
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 136 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Handsemmerl
10h 55min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 Std. 40 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Nockerl / Spätzle
20 min
Frittatenrouladen
40 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Grammelknödel
1h 30min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min