Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Kakao
Dunkles Biskuit
- 6 Eier
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 50 g neutrales Öl
- 2 EL Rum
Topfencreme
- 7 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Rum
- 150 g Feinkristallzucker
- 500 g Magertopfen
Schokoladenglasur
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 40 g Kokosfett, fest (z. B. Ceres)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2087 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Liebesgedicht
5h 30 min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2hod. 30min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Cremeschnitten
4h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Kleine Charlotte
4h 50 min
Allrounder-Torte
1h 30min
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Schneewittchentorte
5 Std.
Bananenschnitten
3h