Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepuddingfülle
- 500 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Germteig
- 240 g Milch
- 40 g frische Germ
- 80 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 1 Eidotter, zum Bestreichen
-
Mandelblättchen, zum Bestreuen
of Hagelzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 782 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2u. 45min
Apfelstrudel
1h 20 min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2u. 45min
Batzerlgugelhupf
2u. 50min
Nussschleifen
2h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30 min
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Faschingskrapfen
2u. 45min
Nussbeugerl
1h 55min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Nussstrudel
2h 30 min