Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 3 TL Backpulver
- 25 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet, etwas mehr für die Dekoration
- 200 g Zucker
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 5 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün (optioneel)
- 200 g Haselnussnougat
- 2 TL Vanillezucker
- 4 Eier (Größe M)
- 80 g Schlagobers und etwas mehr
- 150 g dunkle Kuvertüre, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2601 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2h 30min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Malakofftorte
10h 20min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Mohntorte mit Schokoglasur
1 Std. 15 Min
Ischler Törtchen
2h 50min
Bananenschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min