![Zillertaler Rahmstangerl Zillertaler Rahmstangerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19a3fddd-d444-4a69-9db0-2405ae1cd8f7/Derivates/88ac29fc-c4e5-440e-86bf-953920468d9e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g Weizenmehl, universal
- 230 g Butter kalt, in kleinen Stücken
- 130 g Sauerrahm
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 100 - 120 g Kristallzucker für die Arbeitsplatte
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 122 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Zucchini-Nuss-Brownies
50 Min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Hausfreunde
50 Min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25 Min
Waldviertler Mohnschnitten
2h
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Topfenmäuse
1 Std.
Buchteln mit Powidl
2h 20 min.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Topfenschmarrn
50 Min