Apparaten en accessoires
Zillertaler Rahmstangerl
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
120 Stück
Ingrediënten
-
Weizenmehl, universal340 g
-
Butter kalt, in kleinen Stücken230 g
-
Sauerrahm130 g
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben½ TL
-
Kristallzucker für die Arbeitsplatte100 - 120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
122 kJ /
29 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles in Butter - Tirol
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sonntagsgugelhupf
1u. 5min
Topfengolatschen
50min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6u.
Erdbeer-Topfen-Strudel
3u. 5min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1u. 20min
Topfenmäuse
1u.
Polsterzipfl
2u. 10min
Fastenbeugerl
1u. 30min
Gerührter Germgugelhupf
2u.
Waldviertler Mohnzelten
1u. 30min
Rumschnitten
50min
Schinken-Käse-Kipferl
1u.