Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 100 g Milch
- 1 TL Semmelbrösel
- 60 g Hartkäse, in Stücken
- 150 g Schinken, in Stücken
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 681 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Eierschöberl
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Butternockerl
40 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Bröselknödel
40 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min