Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Päckchen gemahlene Gelatine
- 6 EL Wasser
- 800 g Milch
- 160 g Zucker
- 2 Päckchen Vanillepuddingpulver (für je 0,5 l)
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Rum (optioneel)
- 2 Packungen Blätterteig, zimmerwarm
- 1000 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 4 EL Marillenmarmelade
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1952 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Kokoskuppeln
2hod. 50min
Weiße Pariser Spitzen
12h
Topfengolatschen
50min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Malakofftorte
10h 20min
Kardinalschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schneewittchentorte
5h
Bananenschnitten
3h