Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 3 Gelatineblätter
- 500 g Milch
- 40 g Zucker
- 37 g Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) (1 Päckchen)
Biskuit
- 5 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 130 g neutrales Öl
- 130 g Wasser
- 220 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
Belag und Buttercreme
-
3
EL Marillenmarmelade
of 3 EL Ribiselgelee - 1 EL Rum
- 6 - 8 Bananen, geschält
- 200 g Butter, weich, in Stücken
Glasur
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1483 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 56 mg
Alternatieve recepten
Topfengolatschen
50min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenmäuse
1h
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Ribiselschnitten
1h
Punschkrapferl
1h 5min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1h 15min
Kardinalschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Schneewittchentorte
5h
Schnelle Biskuitroulade
30min