Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sachermasse
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g Zartbitterkuvertüre, grob gehackt
- 40 g Staubzucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
Füllung, Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 350 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 Päckchen Sahnesteif (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1988 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 92 mg
Alternatieve recepten
Marillenkuchen
1h 30min
Weiße Pariser Spitzen
12 godz.
Himmlischer Schokogugelhupf
1h 30min
Ribiselschnitten
1h
Topfengolatschen
50min
Kardinalschnitten
3 Std.
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Schokofinger
1h 30min
Apfelstrudel
1h 20min
Bananenschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1h 40min