Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zucker
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillezucker
-
150
g Weizenmehl, glatt
of 150 g Dinkelmehl, glatt - ½ TL Backpulver
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
Topfengolatschen
50min
Ribiselschnitten
1h
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Kardinalschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Marillenkuchen
1h 30 min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min
Bananenschnitten
3h