Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sachermasse
- 130 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- ½ TL Backpulver
- 6 Eier (Größe M)
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 40 g Staubzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
Fülle
- 200 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack
Glasur
- 180 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 100 g Butter, in Stücken
-
1
TL Milch
of 1 TL Schlagobers
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2036 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 83 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananenschnitten
3h
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Wiener Rehrücken
3sa 40 dk
Topfengolatschen
50min
Polsterzipfl
2h 10min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Schneewittchentorte
5h
Punschkrapferl
1h 5min
Malakofftorte
10h 20min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Kardinalschnitten
3h