Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1018 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 7.99 g
- Koolhydraten
- 7.31 g
- Vetten
- 20.14 g
- Vezels
- 4.97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Malfatti de espinacas con setas
40 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Repollo salteado
25 min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Sopa de repollo, queso y beicon
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min
Acelgas con bechamel
50 min