![Risotto verde para dos Risotto verde para dos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e783b3b787a01bb815bd1b5390145fd/Derivates/6c2cfdd0cee3da9e3d40a017856d696bf1b814a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de caldo de ave
- 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 25 g de mantequilla
- 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
- 100 g de arroz
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
- 20 g de miel
- 25 g de nata
- 1 cucharada rasa de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3186 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 6509 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4 Std. 30 Min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30 min
Salmón al pesto y gurullos con champiñones
45min
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40 min
Baklava cheesecake
Geen beoordelingen
Cuscús festivo
15 min
Salmón glaseado con cítricos y ensalada de coliflor asada
1 godz.
Waterzooi con cigalas
1 godz.
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10 min
Bacalao con puré de guisantes
30 min
Crema de guisantes a la menta
20 min