Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego
- 120 g pora, tylko białej części, pokrojonej w 2-3 cm plastry
- 30 g masła
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 600 g batatów, pokrojonych na kawałki
- 600 g wody
- 100 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki soli
- 3 - 4 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25 Min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min
Zupa krem z batatów i marchewek
45min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25 Min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1u. 30min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Kremowa zupa z pieczonych buraków
1 Std. 40 Min
Krem marchewkowo-imbirowy z soczewicą
50 min
Zupa krem z marchewki, pietruszki i quinoa
45min
Zupa selerowa aksamitna
25 Min