Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ząbki czosnku
- 50 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
- 400 g czarnych oliwek, bez pestek
- 100 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 100 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego z zalewy
-
10
g koniaku (optioneel)
of 10 g brandy (optioneel) - 10 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 759 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Tapenada
5 min
Pasta z oliwek
5 min
Tatar z fasoli
5 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1u. 50min
Krem z parmezanu
10min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 Std. 35 Min
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta z tuńczyka
20min