Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
-
650
g Rispentomaten, geviertelt
of 650 g gehackte Tomaten, aus der Dose (1 Dose 400 g und eine Dose 230 g), mit Wasser auf 600 g auffüllen - 50 g Tomatenpüree (siehe Tipp) (optioneel)
- 400 g Wasser
-
100
g Rotwein
of 100 g Wasser - 1 TL Salz
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
-
1
Bund Basilikum, frisch, (ca. 20 g)
of 1 Bund Thai Basilikum, frisch, (ca. 20 g) - 4 Prisen Fleur de Sel (optioneel)
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 69.9 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Gemüsewähe
1 godz.
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Kürbisrisotto
35 min
Schnelle Pasta al forno
55min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Bündner-Spätzli
45 min
Kartoffelstock nature
55min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Peperoni-Risotto
35 min