Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Linsensauce
- 70 g Parmesan, in Stücken (2cm)
- 200 g Rüebli, geschält in Stücken (3 cm)
- 200 g Knollensellerie, geschält in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 200 g Wasser
- 200 g Rotwein (z.B. Chianti)
- 1 Dose gehackte Tomaten (800 g)
- 200 g Linsen (Grün)
- 20 g Tomatenpüree
- 2 Zweigchen Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
Béchamelsauce
- 750 g Vollmilch
- 50 g Butter, in Stücken (1 cm) und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 12 Lasagneblätter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2307 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min
Gemüsewähe
1 godz.
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Linsendal
35 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min