
Apparaten en accessoires
Spinat-Zitronen-Risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Appenzeller Käse Rahmkäse, in Stücken (3 cm)80 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)300 g
-
Olivenöl20 g
-
Bio-Zitrone abgeriebene Schale1
-
Wasser730 g
-
Weisswein100 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Jungspinat150 g
-
Zitronensaft2 EL
Voeding per 4 Portionen
Calorieën
1746 kcal /
7305.4 kJ
Eiwitten
46.6 g
Vetten
47.4 g
Koolhydraten
263.5 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
18.9 g
Natrium
1965.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi mix - Januar/Februar 2022
5 recepten
Zwitserland
Zwitserland