Parmigiana al forno

Parmigiana al forno

4.8 249 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Tomatensauce
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Thymian Blättchen abgezupft
    2 Zweigchen
  • Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Olivenöl
    85 g
  • Tomaten in Viertel
    950 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Auberginen
    1000 g
  • Salz
    4 Prisen
  • Mozzarella in Scheiben (5 mm), zerzupft
    300 g
  • Basilikum Blätter abgezupft
    ½ Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 32.6 g
Calorieën 2591 kJ / 624 kcal
Vetten 45 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...