Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Pouletcurry
35min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 Min
Spinatwähe
55 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Caponata Siciliana
30 min
Spargelquiche
1h
Risotto milanese
30 min
Gazpacho
1h 15min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min