Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Zweigchen frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Parmesan oder anderen Käse (optioneel)
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 20 g Zwiebel, in Stücken (3-4 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 40 g Karotte, in Stücken (3-4 cm)
- 3 - 5 Blätter frisches Basilikum, gewaschen und getrocknet
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 Eier
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
-
1
Scheibe Schinken, gekocht (optioneel)
of 2 Scheibe Käse (alle Sorten) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Chüechli
55min
Vegetarische Carbonara
30 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Gemüse-Fideuà
40min
Gemüsewähe
25 min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1 Std. 25 Min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Peperoni-Risotto
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min