Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2858 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Gemüse-Chüechli
55 min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 godz.
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Linsen-Lasagne
2 godz.
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min