Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poudre d'amande
- 130 g de farine
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de roquefort, émietté
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives, coupées en deux dans la longueur
- 30 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de sucre
- 2 c. à café de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055.3 kJ / 491.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1 godz. 55 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Lasagne au pain rassis
1h 45min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min