Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g de betteraves cuites, coupées en lamelles
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2098 kJ / 503.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 765.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 Std. 20 Min