Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g de betteraves cuites, coupées en lamelles
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2098 kJ / 503.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 765.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne chèvre-courgette
1h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15min
Poires gratinées bleu et noisettes
30min
Quiche aux coings et bleu
1h 45min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Tatin de poireau
55min