Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di carota, pelate e a fette (3 mm)
- 100 g di gambo di sedano, a fette (3 mm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- yogurt greco bianco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1618.3 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Polpette alla rucola
40min
Toast al burro matcha
Geen beoordelingen
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Stufato di lenticchie
1h
Bocconcini di pollo piccanti
45 min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Mesciua spezzina
1h