Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

2.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porciones

Ingrediënten

Masa
  • 400 g de agua tibia
  • ½ cdita de azúcar
  • 40 g de levadura fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 2 cditas de psyllium
  • 60 g de aceite de oliva
  • ¾ cdita de sal
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 100 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 100 g de jitomate deshidratado en aceite
  • 2 cdas de hojas de romero fresco
  • 100 g de mozzarella cortado en dados pequeños
  • ¼ cdita de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 porciones

Natrium 4660.8 mg
Eiwitten 102.4 g
Calorieën 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
Vetten 125.6 g
Vezels 87.1 g
Verzadigd vet 25.2 g
Koolhydraten 452.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...