Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de agua tibia
- ½ cdita de azúcar
- 40 g de levadura fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 2 cditas de psyllium
- 60 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite
- 2 cdas de hojas de romero fresco
- 100 g de mozzarella, cortado en dados pequeños
- ¼ cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Eiwitten
- 102.4 g
- Koolhydraten
- 452.1 g
- Vetten
- 125.6 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 87.1 g
- Natrium
- 4660.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Rebanada de Jamaica
1h
Marinada de Pollo Jerk Jamaicano
10 Std.
Avena mañanera con yogurt y frutos rojos
10 Min
Bowl de desayuno con smoothie de matcha
5 Min
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20 min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40min
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1h
Mousse de cacao y palta
5 Min
Pastel de crepas con salmón marinado
1h 10min
Budín de almendras
50min