Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 700 g de agua
- 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
- 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
- 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
- 200 g de lomos de bacalao desalado, en trozos
- 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3150 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 30.35 g
- Koolhydraten
- 79.58 g
- Vetten
- 34.86 g
- Vezels
- 7.22 g
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1h 15min
Coca de Sant Joan
1h
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10h 30 min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de verduras
30min
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de vidre con almendra
2 Std.