Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzi
- Calorieën
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 194.5 g
- Vetten
- 54.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 28.3 g
- Natrium
- 3671.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alle cipolle
3ωρ. 30 λεπτ.
Michetta (TM6)
6h 30min
Panini croccanti
24h
Besciamella
15 Min
Panini della Val Venosta
15j 30 menit
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Piadina (vegan)
45 min
Pizza caprese
9 godz.
Impasto base per pane
1 Std.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2h