Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1570 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito madre essiccato
- 360 g di farina tipo 0
- 65 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di guanciale, a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova medie
- 5 tuorli
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di pecorino Romano in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3371 kJ / 806 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 90.4 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1860.6 mg
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Pinsa farcita
3h
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Focaccia patate e rosmarino
1h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Crostata con rose di mele
2h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h