Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 500 g de viande de veau dénervée, en morceaux
- 200 g de poivrons rouges, en tranches (0,5 cm x 5 cm)
- 3 c. à soupe farine de blé
- 200 g de vin blanc
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
-
1
c. à café d'origan déshydraté
of 1 c. à café d'origan frais - 2 - 3 feuilles de laurier déshydratées
- 1 c. à café de sel
- 800 g de pommes de terre, pelées et en morceaux (3 cm x 4 cm)
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.9 kJ / 304.5 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 403.1 mg
Alternatieve recepten
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Poulet rôti et ses légumes
1 godz. 10 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Saumon et sauce aux petits pois
25 min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Fricassée de poulet
55min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Poulet façon bourguignon
35 min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 Min
Ragoût de poulet colombien
2h 20min