Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, en rondelles (environ 5 mm)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 100 g de petits pois surgelés
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 350 g d'eau
- 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
- 10 g de basilic frais
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 842.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 Min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 Min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 godz. 20 min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 Min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 dk
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 dk