Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, en rondelles (environ 5 mm)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 100 g de petits pois surgelés
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 350 g d'eau
- 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
- 10 g de basilic frais
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835.5 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 842.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Salade de haricots cannellini
10 dk
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
One pot à la grecque
30min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30min