Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min
Pastel de pollo al estilo italiano
2 Std.
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45min
Congrio a la cerveza
30min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Gincóctel de langostinos
50min
Lomo de ternera con batatas asadas y salsa remoulade de perejil (Al vacío)
1h 30min
Ensalada César con fingers de pescado
40min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1h 30min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8 godz. 35 min