Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Sándwich integral con salteado de salmón, aguacate y rúcula
25min
Pimientos rellenos en salsa de tomate
1 Std. 45 Min
Montaditos de sepia al ajillo
1hod.
Galette de brócoli
1h 15min
Risotto al azafrán con vieiras
30 min
Pastel de carne con costra
1hod.
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Fondue bourguignon con 4 salsas - Francia
45 min
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40 Min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15 min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 min
Fugazzeta rellena
1hod.