Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 godz. 40 min
Batatas Hasselback
1 godz. 15 min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40min
Caldo ibérico con mejillones y gambones
1h 45min
Mejillones y pescado con patatas al azafrán
35min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 godz.
Mini coca con ratatouille
25min
Crema de limón con fresas
25min
Ensalada siciliana de langostinos
40min
Pastel de pollo al estilo italiano
2 godz.