Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
of 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
Alternatieve recepten
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8h 45min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Aperol Spritz
10min
Mac and Cheese con langostinos
1 Std.
Tacos de gambas al chipotle
15min
Chuletas de cordero al vacío con salsa de hierbas
2 Std. 45 Min
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Canelones de confit de pato
1 Std.
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 Min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Chipirones encebollados (Maganos)
40 Min