Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de leche entera
- 40 g de mantequilla
- 40 g de azúcar
- 1 yema de huevo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de queso cheddar
- 130 g de cebolleta en cuartos
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1019 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 254.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Palitos crujientes con semillas
30 min
Mantequilla de tomate
10min
Caracolas de hojaldre
40min
Empanadas caprese
35min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1h 50min
Pan de jamón
2 godz.
Pan con mantequilla de hierbas
2 godz.
Brioches de remolacha
2 godz.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min