Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
Cobertura
- 250 g de anacardos crudos
- 1 limón
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de mostaza
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 dientes de ajo
- 200 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 200 g de ramilletes de brócoli en tiras
- 200 g de setas frescas en tiras
- 100 g de acelgas en juliana
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
Montaje
- 4 cucharadas de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 30 g de berros
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 969.6 kJ / 231.8 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccinas
3h 30min
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2h 30 min
Aliño de cítricos y cilantro
20 min
Galette de setas
1h
Guefilte fish
45min
Cordero relleno con anchoas y alcaparras
1h 45min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Gougères
40min
Fugazzeta rellena
1h
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h