Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ternera a baja temperatura
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 500 g de carne de ternera (espaldilla, aguja, etc.) en una sola pieza
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 6 lonchas de beicon
- 2 ramitas de romero fresco
Chips de patata y manzana al horno
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de manzanas descorazonadas en rodajas de aprox. 2 mm
- 400 g de patatas en rodajas de aprox. 2 mm
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Salsa
- 50 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 30 g de apio en trozos de 3 cm
- 20 g de cebolla en trozos
-
½
cucharadita de extracto de buey
of ½ pastilla de caldo de carne - 100 g de agua
- 20 g de maicena
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2423 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 34.3 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 863 mg
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3 Std. 30 Min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 Std. 40 Min
Trucha con crema bretona y chips de verduras (Al vacío)
1h 30 min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Chalota caramelizada (250 g)
25 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20 min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 Std. 30 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h