Apparaten en accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas
5min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Geode cake
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
XXL kip pastei
1h 55min
Miso Udon Noedels
20min