Apparaten en accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Appel-notenbrood
1u. 25min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Dropijs
8u. 30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Gestoomde aardappelkroon
50min