Glutenvrije quiche Lorraine

Glutenvrije quiche Lorraine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes

Ingrediënten

Deeg
  • Gruyère kaas in stukken gesneden
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
    75 g
  • glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien
    100 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • koud water
    50 g
  • zout
    1 tl
Vulling
  • spek in blokjes
    150 g
  • eieren
    4
  • melk
    50 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 sneetje

Natrium 575.7 mg
Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 14.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...