Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek, in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Candy Cane-koekjes
1 godz. 45 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Hornazo
Geen beoordelingen
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min