Apparaten en accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.3 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Bananenbrood
1u. 50min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Pompoenbrood
1u. 45min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Dadel curry dip
5min