Apparaten en accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 porties
Natrium
4660.8 mg
Eiwitten
102.4 g
Calorieën
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Vetten
125.6 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Koolhydraten
452.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kimchi
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min
Brioche
5u.
Ezogelin Soep
1u. 5min
Vegan Bolognese
50min
Gozleme
1u. 40min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Victoria biscuit gebak
1u. 10min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min