
Apparaten en accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Voeding per 12 porties
Calorieën
3101.9 kcal /
12978.4 kJ
Eiwitten
102.4 g
Vetten
125.6 g
Koolhydraten
452.1 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Natrium
4660.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Noten bolognese
35 min
Vegan Bolognese
No ratings
Groene biscuittaart
No ratings
Butter Chicken
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Zoetzure dhal
No ratings
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Levercake
1 h 50 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 h 15 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
No ratings