
Apparaten en accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Voeding per 12 porties
Calorieën
3101.9 kcal /
12978.4 kJ
Eiwitten
102.4 g
Vetten
125.6 g
Koolhydraten
452.1 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Natrium
4660.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux