Apparaten en accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 porties
Natrium
4660.8 mg
Eiwitten
102.4 g
Calorieën
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Vetten
125.6 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Koolhydraten
452.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Sushi tacos
1u.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Enchiladas met rundvlees
30min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen