Apparaten en accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 porties
Natrium
4660.8 mg
Eiwitten
102.4 g
Calorieën
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Vetten
125.6 g
Vezels
87.1 g
Verzadigd vet
25.2 g
Koolhydraten
452.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Vegetarische chili
35min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Familie kip galette
1u. 55min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Sushi tacos
1u.
Aardappel pannenkoeken
45min
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min