Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 12 porties
- Calorieën
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Eiwitten
- 102.4 g
- Koolhydraten
- 452.1 g
- Vetten
- 125.6 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 87.1 g
- Natrium
- 4660.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Russische salade
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Tempé
48 Std.
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10小时
Pisco sour
Geen beoordelingen