Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 12 porties
- Calorieën
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Eiwitten
- 102.4 g
- Koolhydraten
- 452.1 g
- Vetten
- 125.6 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 87.1 g
- Natrium
- 4660.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5 min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min