Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 12 porties
- Calorieën
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Eiwitten
- 102.4 g
- Koolhydraten
- 452.1 g
- Vetten
- 125.6 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 87.1 g
- Natrium
- 4660.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stevige linzenchili
50 Min
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min