Gnocchetti rossi

Gnocchetti rossi

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 600 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di sale a piacere
  • olio extravergine di oliva a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1402 mg
Eiwitten 21.9 g
Calorieën 2157.3 kJ / 515.6 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 86.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...