Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 720 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745.5 kJ / 417.2 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1174.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto ai carciofi
30 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min