Risotto agli asparagi
TM6

Risotto agli asparagi

4.8 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1745.5 kJ / 417.2 kcal
Eiwitten
8.7 g
Koolhydraten
66.8 g
Vetten
12.4 g
Verzadigd vet
4.1 g
Vezels
5.3 g
Natrium
1174.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten