Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.7 65 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1174.1 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1745.5 kJ / 417.2 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 66.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...