Apparaten en accessoires
Fatayer met kaas en munt
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Tunesische Chorba
45min
Soefganiots
2u.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Couscous met lam en groenten
50min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min