Apparaten en accessoires
Fatayer met kaas en munt
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Cashew- en kokosmelk
10min
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Glühwein
15min
Batbout met kaas
30min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Linzensoep met spinazie
50min
Avocadosap met dadels
5min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min