Apparaten en accessoires
Fatayer met kaas en munt
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tempé
48u.
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Sushi tacos
1u.
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Avocadosap met dadels
5min
Tunesische Chorba
45min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Ovenburger
1u. 45min
Stoofpot van linzen
2u. 35min