Risotto aux épinards, crevettes et citron

Risotto aux épinards, crevettes et citron

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan vieux (bien sec), en bloc
  • 1 oignon jaune coupé en deux
  • 70 g de beurre en morceaux
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 50 g de vin blanc
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 1 citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de pousses d'épinards
  • 250 g de crevettes cuites, décortiquées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 2412 kJ / 575 kcal
Vetten 25 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...