Risotto aux champignons et magret fumé

Risotto aux champignons et magret fumé

4.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan vieux (bien sec), en bloc
  • 2 échalotes
  • 90 g de beurre en morceaux
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 50 g de vin blanc
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g de champignons frais variés
  • 100 g de magret de canard fumé séché, en tranches
  • persil frais ciselé, pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 2566 kJ / 613 kcal
Vetten 32 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...