Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granos de granada y perejil
- ½ granada (desgranada)
- 5 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo, troceados con las manos
Cebolla encurtida
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 2 cucharadas de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de agua
- ½ cebolla en juliana
Salmón
- 800 - 900 g de lomo de salmón fresco (con o sin piel)
- 2 - 3 cucharaditas de zatar
- 1 chorrito de aceite de oliva
Patatas al vapor
- 400 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición en mitades
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 chorrito de aceite de oliva
Para servir
- 50 g de palitos de almendra tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 55.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 3090.1 mg
Alternatieve recepten
Tacos de pollo adobado
1h 10min
Atún al estilo mediterráneo
20 Min
Bacalao con puré de guisantes
30 Min
Salmón en costra de tomate con arroz
30 Min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 Min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 Min
Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)
40 Min
Lubina al horno al estilo italiano con dip de pimientos asados y ensalada de hinojo
40 Min
Tallarines especiados
50 Min
Espaguetis a la crema de limón
25min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40 Min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min